Manuel Turizo

Saking Wikipédia
Cebur nuju navigasi Cebur nuju parerehan
Manuel Turizo

Manuel Turizo Zapata (Montería, Kolombia; 12 April 2000), sing ditepungi minangka MTZ, minangka penyanyi Colombia saka jinis kutha.