Anak Agung Raka Sidan

Saking Wikipédia
Cebur nuju navigasi Cebur nuju parerehan


Anak Agung Raka Sidan
EmbasAnak Agung Gedé Raka Partana
27 Juni 1979 (yusa 43)
Gianyar
MabangsaIndonésia
Wastan liyananA.A. Raka Sidan
Pakaryanmusisi
Warsa aktip2005-mangkin
KauninginPagending Bali

Anak Agung Raka Sidan utawi wastan asliné Anak Agung Gedé Raka Partana (embas ring Gianyar, 27 Juni 1979;yusa 43) inggih punika silih tunggil pangripta gending miwah pageding pop mabasa Bali. Dané lulus pendidikan saking UNHI Denpasar.[1][2]

Diskografi[uah | uah wit]

Dané sampun madué makudang-kudang album, inggih punika:

  • "Suud Memotoh" (2005)
  • "Pada-pada Ngalih Makan" (2007)
  • "Pak Boss" (2009)
  • "Song Brerong" (2012)
  • "Kenceng" (2015)
  • "Beli Musisi" (2017)

Lagu-laguné liu madaging pesan moral miwah kritik sosial sané kabungkus ring nuansa humor.

Pustaka[uah | uah wit]

  1. Adnyana, Madé. "Gara-gara "Saling Gisi", Naik Daun Lagi" (ring Inggris). Kaaksés 2020-07-14.
  2. admin (2019-09-04). "Anak Agung Raka Sidan. Pintu Orang Bali jadi Pejabat". Jarrak Selebritis (ring Indonesia). Kaarsipin saking versi asli tanggal 2020-07-16. Kaaksés 2020-07-14.

Pranala jaba[uah | uah wit]